• Malmø butik

  malmo-illustration-bred

  UNIK SHOPPING I MALMØ  

  Malmø er den perfekte destination for en dags- eller weekendtur til Sverige. Især hvis du er på udkig efter unikke shoppingoplevelser. Ud over de store internationale kæder, kan du finde flere spændende perler i Sveriges tredjestørste by.

  Er du på vej til Sverige og Malmø for at finde butikker, der tilbyder tidløst designede møbler og interiørdesign, der tilfører personlighed og er nemt at kombinere med danske møbelklassikere? Så er Norrgavel det rigtige valg! Indretningsbutikken Norrgavel i Malmø ligger i centrum af Södergatan, den livlige gågade et stenkast fra Malmø Centralstation.  

  Alle møbler er designet af Nirvan Richter, som også er grundlæggeren af virksomheden. Enkel og nedbarberet skandinavisk stil, hvor massivt træ, snedkerhåndværk, rene naturmaterialer og åbne overfladebehandlinger har været Norrgavels signatur siden starten i 1993. Butikken har også et nøje udvalgt sortiment af smukke brugsgenstande, keramik, tæpper og andre tekstiler, som tilsammen skaber et harmonisk helhedsindtryk. Kunstløst og udsøgt! 

  Ejendommen og butikken på Södergatan 26 er også en oplevelse i sig selv. Bygningen blev opført i 1898 og har imponerende butiksvinduer i to etager. Facaden ud mod gågaden er blevet restaureret til næsten sit oprindelige design med butiksvinduer i fuld længde. Det første, der møder dig, når du træder ind i butikken, er en slående ro hinsides Södergatans travlhed. En atmosfære, der stimulerer sanserne og opfordrer til refleksion og kloge købsbeslutninger.  

  Hos Norrgavel handler det ikke primært om møbler, men om en holdning til indretning, faktisk til livet i sin helhed.

  Adresse

  Södergatan 26, 211 34 Malmö, Sweden

  Åbningstider

  Hverdage    10 - 18
  Lørdage    10 - 18
  Søndage    12 - 16

  Helligdage kan have andre åbningstider.

  Stole & bænke

  Spisebord & køkkenbord

  Sofaer & lænestole